lunes, 20 de noviembre de 2017

El curset del GIE




Comencem un altre curset. Els aficionats a l’espele tenim aquesta extranya compulsió per a fer proselitisme. Sempre, a tot arreu, a la majoria de grups, periòdicament s’han fet i es fan cursos per tal de guanyar adeptes a una activitat dura i patidora, però alhora interessant i molt encisadora. Uns ho tasten i no tornen mai més, altres, els menys, persisteixen un temps i, amb una mica de sort, arriben a agafar també afició.

L’espeleologia és una activitat cada cop més minoritària en un temps en el qual hi ha un gran increment de visitants a la muntanya, un gran desenvolupament del turisme de muntanya amb els conseqüents resultats: massificació, deteriorament del medi, restriccions, accidents...

Pujem a Campgràs, a les cavitats prou conegudes i tants cops visitades. Hi anem a l’avenc de la Fragata i al Pasant. Feia alguns anys que no visitava la Fragata, continúa amb els espits de sempre, una mica atrotinats i envellits ja, hem de fer una mica de manteniment per poder fer-los servir. El Pasant té equipament renovat, amb quimics.


Mentre donem les explicacions adients i supervisem els cursetistes aprofito per a fer algunes fotos de forma ràpida i sense gaire preparació. El proper cap de setmana, més.
























No hay comentarios:

Publicar un comentario